Wat is Thuiszorg?

Thuiszorg is voor ons: alle zorg die thuis moet gebeuren, maar die u niet meer kunt.


Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp. Deze zorg kan nodig zijn wanneer u, of iemand in uw omgeving door ziekte, handicap of ouderdom beperkt wordt in zijn handelen.

Persoonlijke verzorging is bijvoorbeeld hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed en hulp bij het nemen van medicijnen.

Verpleging is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.

Deze zorg is voor iedereen, valt onder de wijkverpleging en zit dan ook in het basispakket van uw verzekeraar. U betaalt voor deze zorg GEEN eigen bijdrage. En ..... u kiest zelf de organisatie.

Daarnaast is er:

Begeleiding; ondersteuning bij het zelfstandig wonen, maar ook ondersteuning op het gebied van praktische vaardigheden en sociale redzaamheid.

Huishoudelijke hulp; ondersteuning bij schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen. Maar ook boodschappen doen.

Begeleiding en huishouding kunt u krijgen via uw gemeente (vraag naar WMO). U betaalt voor deze zorg WEL een eigen bijdrage. Hoeveel eigen bijdrage u betaalt is afhankelijk van uw inkomen.

Kleinschalig en klantgericht

Thuiszorg Slippens is een kleine, klantgerichte thuiszorgorganisatie. Wij garanderen deskundige hulp en eerlijk advies.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Dankzij ons kleine team kunnen wij snel schakelen. U krijgt altijd iemand aan de lijn, die u daadkrachtig en effectief helpt. Op elke dag van het jaar.

Meer weten?

Neem gerust contact op. Vraag hier onze informatie aan. Ons telefoonnummer 0515 43 88 60 of mail naar: info@thuiszorgslippens.nl

volg ons op @ZorgSlippens

We leveren thuiszorg in heel Friesland.

Wij werken door heel Friesland. Wij komen bij onze routes onder andere in Sneek, Bolsward, Joure en andere delen van Zuidwest Friesland.