Thuiszorg in Sneek en omgeving

Woont u in Sneek, dan kent u ons vast wel. Wij zijn al jaren een begrip in de regio. Vanuit Sneek coördineren wij alle mogelijke vormen van thuiszorg. Denk aan verzorging, verpleging, palliatieve zorg, huishoudelijke zorg, gezinszorg, maar ook particulier zorg. Hier vindt u meer informatie onze diensten.

Duidelijk, deskundig en persoonlijk

Thuiszorg Slippens blijft met de voeten aan de grond. Wij houden van een no-nonsense aanpak. U krijgt eerlijk, persoonlijk advies. En belt u ons, dan krijgt u direct antwoord.  

Geen wachtlijst

 

PGB

Zodra bekend is welke zorg u nodig heeft, kunt u beslissen hoe dat geregeld moet worden. Doet u het zelf of laat u het een ander doen? Regelt u alles zelf, dan krijgt u een PGB (Persoons Gebonden Budget). Geld, waarmee u de zorg zelf inkoopt. Vereiste is uiteraard dat u goed kunt organiseren en dat alle bonnetjes bewaard worden. Als u de zorg bijvoorbeeld door Thuiszorg Slippens laat regelen, dan heet dat zorg in natura. U kiest voor Thuiszorg Slippens en wij regelen alles voor u.

Nauwe samenwerking met uw huisarts

Wij werken nauw samen met alle huisartsen in Sneek. Om op één lijn te zitten, maar ook omdat dat de persoon is, die u het beste kent.

Geen kosten


Voor de thuiszorg betaalt u niets, wij verrekenen de kosten met uw zorgverzekeraar.  

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer. Vraag onze informatie aan. Bel ons op nummer 0515 – 43 88 60 of mail naar info@thuiszorgslippens.nl

volg ons op @ZorgSlippens

We leveren thuiszorg in heel Friesland.

Wij werken door heel Friesland. Wij komen bij onze routes onder andere in Sneek, Bolsward, Joure en andere delen van Zuidwest Friesland.