Thuiszorg in heel Friesland

Wij regelen thuiszorg door heel Friesland. Thuiszorg in de meest brede zin van het woord. Dus verzorging, verpleging, palliatieve zorg, huishoudelijke zorg, gezinszorg, maar ook particuliere zorg. Hier vindt u meer informatie onze diensten.

Persoonlijk, duidelijk, deskundig

Onze wortels liggen in Friesland en Friezen houden van no-nonsense. Bij Thuiszorg Slippens is dat niet anders. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt eerlijk, deskundig, maar ook persoonlijk advies. Wij zijn een kleine organisatie en daarom zijn de lijnen kort. Belt u ons, dan krijgt u direct antwoord van de juiste persoon. 

Geen wachtlijst 

Wij willen u niet laten wachten. Daarom is er bij ons geen wachtlijst en zijn wij altijd bereikbaar. Voor iedereen in Friesland. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Thuiszorg

Onder thuiszorg valt onder andere de verzorging en verpleging, kortom zorg aan de klant.

PGB

Zodra bekend is welke zorg u nodig heeft, kunt u beslissen hoe dat geregeld moet worden. Doet u het zelf of laat u het een ander doen? Regelt u alles zelf, dan krijgt u een PGB (Persoons Gebonden Budget). Geld, waarmee u de zorg zelf inkoopt. Vereiste is uiteraard dat u goed kunt organiseren en dat alle bonnetjes bewaard worden. Als u de zorg bijvoorbeeld door Thuiszorg Slippens laat regelen, dan heet dat zorg in natura. U kiest voor Thuiszorg Slippens en wij regelen alles voor u. 

Nauwe samenwerking met uw huisarts

Waar u ook woont in Friesland, Thuiszorg Slippens zoekt altijd contact met uw huisarts. Om op één lijn te zitten, maar ook omdat de huisarts degene is, die u het beste kent. 

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer. Vraag onze informatie aan. Of bel ons op nummer 0515 – 43 88 60 of mail naar: info@thuiszorgslippens.nl

volg ons op @ZorgSlippens

We leveren thuiszorg in heel Friesland.

Wij werken door heel Friesland. Wij komen bij onze routes onder andere in Sneek, Bolsward, Joure en andere delen van Zuidwest Friesland.